کنفرانس اینترنتی «اعدام، راه بقای ملایان، فراخوان به سازمان ملل برای حسابرسی قتلعام ۶۷»
این خبر تکمیل میشود.
کنفرانس اینترنتی با عنوان «اعدام، راه بقای ملایان، فراخوان به سازمان ملل برای حسابرسی قتلعام ۶۷» لحظاتی پیش شروع شد.
در این کنفرانس تعدادی از شخصیتهای سیاسی از کشورهای مختلف جهان، همچنین تعدادی از شاهدان قتلعام۶۷ و خانوادههای قتلعام شدگان سخنرانی خواهند داشت.
دیوید جونز
خانم رجوی، همکاران، خانمها و آقایان این یک فرصت عالی برای پیوستن به شما در این همایش بسیار مهم در مورد قتلعام سال ۱۹۸۸ در ایران است، فاجعهای که سازمان عفو بینالملل در گزارش تکاندهنده خود با عنوان "ایران: رازهای خونین آلود: چرا قتلعام سال ۱۹۸۸ در زندان یک جنایات مداوم علیه بشریت توصیف میشود.
من اوایل این ماه به دومینیک راب وزیر امور خارجه کشور مان نوشتم و گفتم: ‘FCO آگاه است که تقریباً سه دهه قبل، نزدیک به ۳۰هزار زندانی سیاسی در طی چند هفته در تابستان، در زندانهای سراسر ایران بدون حکم قضایی اعدام شدند. این اعدامها توسط گزارشگر ویژه سابق سازمان ملل در مورد ایران، مرحوم اسما جهانگیر، در گزارش سالانه خود به مجمع عمومی سازمان ملل در مورد وضعیت حقوقبشر در ایران در آگوست سال ۲۰۱۷ بهطور مفصل ثبت شده.
همچنین شواهد زیادی وجود دارد، گزارشها و شهادتهای سازمانهای غیردولتی مستقل از شاهدان عینی و بازماندگان که ثابت میکنند این اعدامهای دستهجمعی توسط بالاترین مقام ایران در آن زمان صادر و مجازات شدهاند. علاوه بر این، بسیاری از مقامات ارشد فعلی و وزیران در ایران از جمله اعضای کمیسیونهای بدنام مرگ هستند که مسئول انجام و نظارت بر این قتلهای غیرقانونی بودند، از جمله ابراهیم رئیسی رئیس فعلی دادگستری ایران و وزیر دادگستری کشور، علیرضا آوایی میتوان نام برد.
این نه تنها عدم توجیه غیرقابل توصیف جامعه بینالملل در حمایت و دفاع از قوانین بینالمللی مصوب جهت جلوگیری از نسلکشیها و قتلعامها نیست، بلکه فرهنگ نگرانکنندهای از محافظت از مجازات متخلفان جدی حقوقبشر در ایران را برجسته میکند. شما مطمئناً موافقید که اگر عاملان بر اساس ظلم و ستم های خود به جای روبهرو شدن با تعقیب، پاداش داده و ارتقاء پیدا کنند، همانطور که در مورد قتلعام سال ۱۹۸۸ در ایران کاملاً مشخص است هیچ پایانی برای متوقف کردن ناقضان حقوقبشر وجود ندارد.
قطعنامههای سالانه تصویب شده توسط مجمع عمومی سازمان ملل و شورای حقوقبشر سازمان ملل از حداقل از سال ۲۰۱۱، که انگلیس به درستی از آن حمایت و پشتیبانی میکند، همگی مقامات ایران را بهدلیل جنایات نه بسیار جدیتر از قتلعام سال ۱۹۸۸ که بسیاری از حقوقدانان و مدافعان برجسته حقوقبشر آنرا یکی از بدترین جنایات در دوران پس از جنگ جهانی دوم را در نظر گرفتهاند، محکوم کردهاند. همانطور که شما بهتازگی در سخنان خود اخیراً به خانم رجوی اشاره کردید که بارونس بوثروید، رئیس پیشین بزرگ مجلس عوام قبلاً گفته است که قتلعام زندانیان سیاسی در سال ۱۹۸۸، بزرگترین جنایت بدون مجازات مانده علیه بشریت پس از جنگ جهانی دوم است.
بنابراین من از وزیر امور خارجه و FCO خواستهام تا ابتکارعمل در سازمان ملل را بهدست بگیرند و با متحدان بینالمللی ما همکاری کنند تا اطمینان حاصل کنند که قطعنامه تصویب شده امسال در مورد ایران پاراگراف را شامل میشود که خواستار تحقیقات بینالمللی مستقل در مورد قتلعام هزاران نفر در سال ۱۹۸۸ است. زندانیان سیاسی در ایران بهمنظور تعیین میزان واقعی این جنایت و همچنین فراخوانی برای رساندن به کسانی که مسئولیت رسیدگی به دادخواست را از طریق پیگرد قانونی در یک دادگاه بینالمللی ارائه میدهند.
بدون پاسخگوی واقعی در مورد نقض کنندگان جدی حقوقبشر، به فرهنگ مصونیت از مجازات تبدیل میشود، و بنابراین تمام تلاش ما برای حمایت و ارتقاء حقوقبشر در ایران بیهوده تلف میشود. زمان آن فرا رسیده است که انگلستان با شهرت و تعهد خود و بهعنوان یک بازیگر مهم جهانی که ترویج دهنده اصل حاکمیت قانون و حقوقبشر است اطمینان بدهد که سازمان ملل عدالت را برای قربانیان قتلعام سال ۱۹۸۸ و خانوادههای آنها که سزاوار آن هستند و زمان طولانی از گذشته میایستد.
متشکرم.https://www.facebook.com/Ertebat-Mostaghim-1052371034793113/
https://twitter.com/ertebatm2013
https://telegram.me/Ertebat_M
یوتوبhttps://www.youtube.com/user/ertebatm
#سرنگونی #مریم_رجوی #Maryam_Rajavi #Iran #FreeIran2020 #مجاهدین
https://www.facebook.com/Ertebat-Mostaghim-1052371034793113/
پاسخحذفhttps://twitter.com/ertebatm2013
https://telegram.me/Ertebat_M
یوتوبhttps://www.youtube.com/user/ertebatm
#سرنگونی #مریم_رجوی #Maryam_Rajavi #Iran #FreeIran2020 #مجاهدین