۱۳۹۶ مهر ۸, شنبه

فراخوان به شورای حقوق‌بشر برای تشکیل کمیته تحقیق درباره قتل‌عام ۶۷

ژنو-اجلاس شورای حقوق‌بشر:

فراخوان به شورای حقوق‌بشر برای تشکیل کمیته تحقیق درباره قتل‌عام ۶۷

در جریان برگزاری سی و ششمین اجلاس شورای حقوق‌بشر در ژنو؛ شماری از نمایندگان سازمانهای غیردولتی مدافع حقوق‌بشر و حقوق زنان طی سخنانی در جلسات مختلف این اجلاس نقض حقوق‌بشر و حقوق زنان توسط رژیم زن‌ستیز آخوندی به‌ویژه قتل‌عام زندانیان سیاسی در سال 67 را محکوم کردند و از شورای حقوق‌بشر و کمیسر عالی حقوق‌بشر سازمان ملل‌متحد خواستار انجام تحقیقات پیرامون این قتل‌عام به‌مثابه جنایت علیه بشریت شدند.

نماینده انجمن بین‌المللی حقوق‌بشر زنان در یکی از جلسات شورای حقوق‌بشر سازمان ملل‌متحد گفت:

میلیشیا جاویدان

فراخوان به شورای حقوق‌بشر برای تشکیل کمیته تحقیق درباره قتل‌عام ۶۷
رژیم های سرکوبگر، اغلب با سابقه نقض جدی حقوق‌بشر، علاقه خاصی به گسترش و صدور جنگ در منطقه و خارج از کشور دارند تا از پاسخگویی به جنایاتشان جلوگیری کنند. کشتار فراقضایی 30هزار زندانی سیاسی در ایران در سال 1988 چنین جنایتی را نشان می‌دهد. کسانی که مسئولیت این جنایات را برعهده گرفته‌اند هرگز در مقابل به عدالت قرارنگرفته‌اند، و برخی هنوز در برخی از مقامات عالی‌رتبه در رژیم ایران حضور دارند. این باید پایان یابد.

نماینده انجمن بین‌المللی حقوق‌بشر زنان در ادامه با اشاره به سخنرانی آلفرد دی زایاس کارشناس مستقل در زمینه ارتقای یک نظم بین‌المللی دموکراتیک و عادلانه خطاب به رئیس شورای حقوق‌بشر گفت‌:
ما از شما می‌خواهیم که در یک اقدام قاطع، از اختیارات دفترتان برای پایان دادن به مصونیت از مجازات جنایتکاران با تشکیل و تسهیل یک کمیسیون تحقیق ملل متحد درباره قتل‌عام 1988 استفاده کنید.

در یکی دیگر از سی و ششمین اجلاس شورای حقوق‌بشر در مقر اروپایی سازمان ملل در ژنو، نماینده انجمن بین‌المللی حقوق‌بشر زنان طی سخنانی گفت:

هنریک هرمانسون

فراخوان به شورای حقوق‌بشر برای تشکیل کمیته تحقیق درباره قتل‌عام ۶۷
انجمن بین‌المللی حقوق‌بشر زنان مایل است توجه شورا را به جستجوی حقیقت، عدالت و عدم تکرار جنایت علیه بشریت که در ایران در سالهای 1980 صورت گرفت و هزاران نفر به‌سر عت اعدام یا ناپدید شدند جلب کند.

خانواده‌های آنها برای دهها سال درباره سرنوشت و محل دفن عزیزانشان از مقامات رژیم ایران سؤال کرده‌اند.

اخیراً بسیاری از مقامات عالیرتبه قضایی و دولتی ایران علناً اعتراف کرده‌اند که در این کشتارهای فراقضایی گسترده شرکت کرده و یا شاهد آن بوده‌اند. این شهادتها باعث شده که اعضای خانواده آنهایی که به‌زور ناپدید شدند تلاشها و سوالاتشان را تجدید کنند. به‌رغم این‌که بسیاری از مقامات نسبت به شرکتشان در این کشتارها احساس افتخار می‌کنند، هر عضو خانواده یا فعالان جامعه مدنی که از مقامات برای پاسخ دادن سؤال می‌کنند، تهدید، دستگیر و مورد اذیت و آزاد قرار می‌گیرند.

مقامات رژیم ایران از مصونیت از مجازات بهره برده‌اند و هیچ تحقیقات رسمی هرگز صورت نگرفته است. ما به شورا قطعنامه 1989/65 سازمان فرهنگی اجتماعی سازمان ملل را خاطرنشان می‌کنیم که در اصل 11 می‌گوید: 'در مواردی که روندهای تحقیقاتی مقرر شده به‌دلیل... عدم بی‌طرفی... ناکافی و در مواردی که شکایاتی از خانواده قربانیان درباره این ناکفایتیها وجود دارد... دولتها باید تحقیقات را از طریق یک کمیسیون مستقل تحقیق صورت دهند.' ما از این شورا می‌خواهیم که چنین کمیسیونی را تشکیل دهد و فرهنگ مصونیت از مجازات در ایران را پایان دهد و از عدم تکرار این جنایات اطمینان حاصل کند.

انجمن بین‌المللی برابری زنان در سخنرانیهایی در سی و ششمین اجلاس شورای حقوق‌بشر وضعیت حقوق‌بشر در ایران تحت حاکمیت رژیم آخوندی را تشریح کرد:

نماینده انجمن بین‌المللی برابری زنان در یکی از سخنرانیهای خود با اشاره به سرکوب و ضرب ‌و شتم زندانیان سیاسی گوهردشت کرج و انتقال آنها به بند دیگری برای کنترلهای امنیتی بیشتر که منجر به اعتصاب‌غذای این زندانیان شد نسبت به وضعیت زندانیان سیاسی ابراز نگرانی کرد و از شورای حقوق‌بشر ملل‌متحد خواست تا رژیم آخوندی را برای رعایت حداقل حقوق زندانیان سیاسی تحت فشار قرار دهد:

سپیده عرفا

فراخوان به شورای حقوق‌بشر برای تشکیل کمیته تحقیق درباره قتل‌عام ۶۷
نماینده انجمن بین‌المللی برابری زنان در سخنرانی دیگری در سی و ششمین اجلاس شورای حقوق‌بشر طی سخنانی به قتل‌عام زندانیان سیاسی در سال 67 و دستگیری و آزار و اذیت کسانی که خواهان فاش شدن حقیقت قتل‌عام 67 هستند گفت:
سخنرانی دوم سپیده عرفا:
انجمن بین‌المللی برای تساوی زنان می‌خواهد وضعیت مدافعان حقوق‌بشر را مطرح کند که به‌دنبال حقیقت و عدالت برای قتل‌عام شدگان سال 67 هستند. طی چند ماه هزاران زندانی سیاسی بدون فرآیند قانونی اعدام شدند. به‌دلیل تعداد بالای اعدام ها، جسدها در گورهای دسته‌جمعی در نقاط مختلف ایران دفن شدند.

با این حال، هر کس که درباره این قتل‌عام شکایت کند، تهدید و محاکمه می‌شود. علاوه بر این، مقامات رژیم ایران در حال تلاش برای از بین بردن گورهای دسته‌جمعی شناسایی شده هستند.

نماینده انجمن بین‌المللی برابری زنان خطاب به رئیس اجلاس شورای حقوق‌بشر افزود: در سال 1989 نماینده ویژه در مورد وضعیت حقوق‌بشر در جمهوری اسلامی، نگرانی خود را نسبت به 'انکار جهانی' اعدامها ابراز کرد و از مقامات رژیم خواست تا تحقیقات خود را انجام دهند. امسال در ماه اوت، گزارشگر ویژه وضعیت حقوق‌بشر در ایران در گزارش خود بر ضرورت تحقیق برای رسیدن به حقیقت قتل‌عام 67 و اجرای عدالت برای قربانیان این جنایات و هم‌چنین بر ادامه نقض حقوق‌بشر در ایران تأکید کرده است. . با توجه به عدم همکاری چند دهه گذشته رژیم ایران، ما مصرانه از شورای حقوق‌بشر می‌خواهیم از اختیارات خود برای ایجاد یک کمیسیون تحقیق برای پاسخگو بودن رژیم و اطمینان از عدم تکرار اعدام های جمعی غیرقانونی در ایران استفاده کند.

انجمن بین‌المللی حقوق‌بشر زنان در یکی دیگر از جلسات سی و ششمین اجلاس شورای حقوق‌بشر در ژنو نقض فزاینده اعدامها توسط رژیم آخوندی را محکوم و خواستار اقدام شورای حقوق‌بشر در این رابطه شد.

نماینده انجمن بین‌المللی حقوق‌بشر زنان در سخنان خود گفت:

حنیفه خیری


فراخوان به شورای حقوق‌بشر برای تشکیل کمیته تحقیق درباره قتل‌عام ۶۷
انجمن بین‌المللی حقوق‌بشر زنان مایل است توجه شورا را به میزان هشدار دهنده اعدامها در ایران جلب کند. از ژانویه تا اوت امسال 416 اعدام در کشور بوده است.

گزارش 14اوت امسال توسط گزارشگر ویژه وضعیت حقوق‌بشر در جمهوری اسلامی ایران اظهار می‌کند که 'دادگاههای انقلاب به صدور احکام اعدام ادامه می‌دهند.
نقض حقوق دادرسی عادلانه و منصفانه در برابر دادگاهها سیستماتیک هستند. وکالت حقوقی در طول دوره بازجویی انکار می‌شود و وکلا اغلب از دسترسی به اطلاعات ممنوع می‌شوند، بسیاری از محاکمات گزارش شده که تنها چند دقیقه طول می‌کشد و تنها اعترافاتی که زیر شکنجه‌گرفته شده مبنای اعمال مجازات مرگ و صدور حکم اعدام هستند.
ما از شورای حقوق‌بشر می‌خواهیم از اختیاراتش استفاده کند تا اطمینان حاصل کند رژیم ایران به تعهدات بین‌المللیش عمل می‌کند و مانع هم‌چنین از می‌خواهیم از نقض مستمر حقوق‌بشر در ایران بشود که منجر به بیش از 3000 اعدام در طول ریاست‌جمهوری روحانی شده است.

 #No2Rouhani   #MEK  #Rajavi  #Iran  #FreeIran   #ایران
برای دریافت تحلیل های سیاسی روز به شبکه های ارتباط مستقیم مراجعه کنید#MEK  #Rajavi #Iran #FreeIran
توییتر@ertebatm2013. یوتوب و گوگل پلاس ErtebatM
تلگرام telegram.me/Ertebat_M- ادمین@Ertebatm
اینستاگرام  https://www.instagram.com/ertebatm
 

وفای به پیمان از عاشورا تا امروز گفتگو با عباس داوری

برای دریافت تحلیل های
سیاسی روز به شبکه های ارتباط مستقیم مراجعه کنید
#MEK  #Rajavi #Iran #FreeIran
توییتر@ertebatm2013. یوتوب و گوگل پلاس ErtebatM
تلگرام telegram.me/Ertebat_M- ادمین@Ertebatm
اینستاگرام  https://www.instagram.com/ertebatm

۱۳۹۶ مهر ۶, پنجشنبه

حسین پیامبر جاودان آزادی سخنان مسعود رجوی

#حسین پیامبر جاودان #آزادی سخنان #مسعود #رجوی

 #No2Rouhani   #MEK  #Rajavi  #Iran  #FreeIran   #ایران

  https://youtu.be/R2R0YegEGw0 via @YouTube

فعالیت جوانان ایران بمناسبت حماسه ۵ مهر بسیار زیباست@Ertebatm

 برای دریافت تحلیل های
سیاسی روز به شبکه های ارتباط مستقیم مراجعه کنید
#MEK  #Rajavi #Iran #FreeIran
توییتر@ertebatm2013. یوتوب و گوگل پلاس ErtebatM
تلگرام telegram.me/Ertebat_M- ادمین@Ertebatm
اینستاگرام  https://www.instagram.com/ertebatm

سخن روز استغاثة ظریف پشت «درهای بسته»


حدود 10روز است که محمد جواد ظریف وزیر خارجه رژیم در آمریکا به‌سر می‌برد و «پشت درهای بسته» مذاکراتی را با طرفهای مختلف حول برجام و «مسائل منطقه» ادامه می‌دهد. ظریف طی این مدت در اجلاسهای مختلف و اندیشکده‌ها حضور یافته و سخنرانی کرده است. اگر ‌چه رسانه‌های هر دو باند رژیم درباره فعالیتهای او عمدتاً سکوت کرده و روش چراغ خاموش را در این رابطه پیش گرفته‌اند و اطلاعات مشخصی از مأموریت ظریف در آمریکا در دست نیست، اما با نشانه‌هایی و با کنار هم گذاشتن قطعات مختلف این پازل می‌توان تصویری از هدف و مأموریت ظریف به‌دست آورد.

حسن روحانی در آستانه پرواز به‌ نیویورک به‌طور چندش‌آوری از آمریکا دعوت کرد در خوان یغمایی که رژیم از منابع ملی ایران برای همه اجانب گسترده، شریک شود. روحانی در نیویورک نیز طی اظهاراتی در این‌جا و آن‌جا، برای «حل و فصل مشکلات منطقه‌یی» یا در واقع برای برجام‌های بعدی اعلام آمادگی نمود و تأکید کرد: «برجام می‌تواند الگوی خوبی برای صلح و ثبات در منطقه و جهان باشد». اگر ‌چه نه آن «دعوت به‌ شام» و نه این اعلام آمادگی روحانی هیچ‌کدام مورد اعتنای آمریکا قرار نگرفت و رئیس‌جمهور آمریکا در مجمع عمومی از تغییر رژیم سخن گفت، اما به‌هر حال روشن است که روحانی برای بیان آن حرفها و مواضع، از خامنه‌ای چراغ سبز دریافت کرده است، پس می‌توان نتیجه گرفت که ظریف نیز پس از بازگشت روحانی، مأموریت ناکام او را دنبال می‌کند؛ کمااین‌که
برخی حرفها و داده‌ها نیز همین نتیجه‌گیری را تأیید می‌کند. از جمله ظریف در گفتگوی کوتاهی با تلویزیون رژیم (5مهر) گفت: «ضرورت دارد هم در مورد شرایط سیاسی جمهوری اسلامی و هم در مورد سیاستهای آمریکا روشنگری بشود». و گزارشگر تلویزیون رژیم از این حرف ظریف، «رایزنی با اعضای اندیشکده‌های آمریکا... با محوریت برجام... و مناقشات منطقه‌یی» را نتیجه‌گیری کرد.

تلویزیون رژیم (۴مهر) در گزارش خبری دیگری از «‌جلسه‌هایی پشت درهای بسته؛ احتمالاً با محوریت برجام» سخن گفت و از:‌ «رایزنی برای توافقنامه‌یی که سرنوشتش این روزها پیچیده‌تر از همیشه شده است» خبر داد.

روشن است تا آنجاکه به‌رژیم برمی‌گردد سقف خواسته‌اش ادامه مذاکرات با الگوی برجام است، اما در حالی که آمریکا اعلام کرده که برجام و شیوه قبلی مذاکرات را قبول ندارد، مذاکره به‌همان شیوه هیچ شانسی ندارد مگر آن که رژیم در دو مورد مشخص کوتاه بیاید:‌ پروژه موشکی و دخالتهایش در منطقه و مشخصاً بیرون کشیدن نیروهایش از سوریه و عراق. رژیم تاکنون بارها تأکید کرده که بر سر موشکی که آن را توانای دفاعی خود می‌نامد، مذاکره نخواهد کرد و حضورش در سوریه و کشورهای منطقه را نیز عمق استراتژیک خود و لازمه بقای خود محسوب می‌کند.

خط آمریکا، آن سان که اکنون واضحتر می‌شود، آن است که پایبندی رژیم به ‌برجام را مورد تأیید قرار ندهد، اما در عین‌حال برجام را حفظ کند و با بازنویسی و مذاکره حول آن و تشدید تحریمها، رژیم را وادارد از موشکی و سوداهای منطقه‌یی خود دست بردارد.

به‌ این ترتیب ابتدا چنین می‌نماید که زمینه‌یی برای گفتگو وجود ندارد؛ اما لازم به‌یادآوری است که اتمی هم برای رژیم رشته حیات و تضمین بقا بود؛ ولی وقتی سمبه طرف مقابل پر زور باشد، رژیم چاره‌یی جز تمکین ندارد. اگر ‌چه این حرف به‌معنی این نیست که رژیم همین فردا از موشکی و سودای منطقه‌یی خود دست برمی‌دارد. اما معنی مخالف آن نیز این معنی نیست که این می‌تواند مذاکراتی به ‌سبک مذاکرات زمان اوباما کش‌دار باشد. به‌نظر می‌رسد مهلت رژیم تا 23مهر یعنی کمتر از ۳هفته دیگر است و برد رژیم آن است که بتواند رئیس‌جمهور آمریکا را متقاعد کند که در آن تاریخ یک بار دیگر پایبندی رژیم به ‌برجام را تأیید کند و این حاصل نمی‌شود مگر این‌که رژیم با تن‌ دادن به‌ برجام‌های 2و 3 از برنامه موشکی و سوداهای منطقه‌یی خود دست بردارد.

در میان غوغای نمایشهای جنگ‌افروزانه مانند کارناوال پر سر و صدا و دجالگرانه‌یی که برای پاسدار سر بریده در سوریه به‌راه انداخته، زمزمه‌هایی هم حاکی از رضایت با طرح پذیرش برجام مجدد و آنچه که یکی از روزنامه‌های حکومتی باند روحانی (1) آن را «آجرچینی جدید آمریکا در برجام» می‌نامد شنیده می‌شود. برخی عناصر رژیم مانند تاج‌زاده نیز اشاره می‌کنند که «باید به‌برجام‌های جدیدی فکر کرد» و پیشنهاد می‌کنند بین تعطیل تا تعمیم برجام، دومی انتخاب شود و در عرصه‌ی داخلی، در سطح منطقه و حتی روابط دوجانبه با آمریکا نیز باید به‌ برجام‌های جدیدی اندیشید، تنشها را کاهش داد و راه را بر تحریم و تهدید و بازگشت سایه‌ی شوم جنگ به ‌آسمان میهن، بست». (2) 

پانویس: ــــــــــــــــــــــــــــــــ
1ـ روزنامه حکومتی شرق- 5مهر
2 ـ سایت حکومتی انصاف نیوز- 4مهر
 برای دریافت تحلیل های سیاسی روز به شبکه های ارتباط مستقیم مراجعه کنید#MEK  #Rajavi #Iran #FreeIran
توییتر@ertebatm2013. یوتوب و گوگل پلاس ErtebatM
تلگرام telegram.me/Ertebat_M- ادمین@Ertebatm
اینستاگرام  https://www.instagram.com/ertebatm